Rólunk

A www.hasznaltuzletberendezes.com tematikus apróhirdetési felület, mely jellemzően használt  kereskedelmi és vendéglátó ipari üzletberendezéssel, illetve azok kiegészítőinek értékesítésével foglalkozik. Oldalunk küldetése a nagyobb felhasználók feleslegessé vált, de más kisebb piaci szereplők számára még használható technológiai berendezések, eszközök értékesítése. Weblapunk kifejezetten még használható, esztétikailag és műszakilag elfogadható állapotú berendezések értékesítését végzi élelmiszer kereskedelem területén.

Közel húsz éves kereskedelmi és a kereskedelemmel kapcsolatos műszaki munkánk során több tucat üzlet technológiai kialakítását, berendezését terveztük meg, építettük be és üzemeltettük. Számtalanszor elfordult, hogy az átadott üzlet berendezését a nyitást követő 5, 10 év elteltével részben, vagy egészben lebontottuk és újat építettünk be. Ilyenkor a használt berendezéseket csak részben – sokszor áron alul- tudtuk eladni, mivel nem állt rendelkezésre egy olyan felület, ahol a kereslet és a kínálat találkozhatott volna. A piac tehát megvolt, sőt, a kereslet és a kínálat napjainkban is megvan, de megfelelő piactér, illetve felület nélkül nem találkoznak a kereskedői igének. Weblapunkkal megoldást kínálunk kereskedőknek, élelmiszerkereskedőnek, vendéglátósoknak, hentesek egyaránt, legyen szó értékesítésről, vagy vásárlásról.  

Hosszú előkészítő munkával készítettük el a  www.hasznaltuzletberendezes.com oldalt, amelyen keresztül az eladók és vevők egymásra találnak, határon belül és határon túl.

Íme néhány érv, hogy miért érdemes használni a weboldalunkat;

  • Oldalunk használatával mindenki jól jár! Elégedett az eladó, hiszen részösszeget visszakap az eladott cikk egykori árából.
  • Elégedett a vevő, hiszen pénzt takarít meg a használt termék vásárlásával.
  • Elégedett mindkét fél, hiszen mindketten pénzt takarítottak meg, sőt együtt sokat tettek a környezetért, azzal, hogy meghosszabbítják a berendezések életciklusát.

 

Eredményes böngészést kívánunk az oldalunk használata során!

 

Üdvözlettel:

A  www.hasznaltuzletberendezes.com csapata

FEL